Screenen, verrijken en kwalificeren

Screenen, verrijken en kwalificeren van adressenbestanden

Een goed onderhouden en up-to-date adressenbestand is goud waard. Met een goed adressenbestand bent u ervan verzekerd dat de juiste naam van de juiste contactpersoon bekend is en uw bedrijfsinformatie zodoende op het juiste bureau belandt.

Het zelf onderhouden van een adressenbestand vergt echter veel tijd en energie, en wordt nogal eens verwaarloosd.

DEM Ssupport is bereid en optimaal toegerust om deze tijdrovende werkzaamheden voor u te verzorgen, zodat u zich helemaal kunt concentreren op het marketing- en verkooptraject. Behalve dat wij uw relatiegegevens actueel houden, kunnen wij ze verrijken met aanvullende gegevens, zoals de e-mailadressen en namen van de contactpersonen, wat u maar weten wilt.

Bij het kwalificeren gaan we nog een stapje verder bij het inwinnen van informatie over uw relatie of prospect zodat u nog gerichter op uw doel kunt afkoersen.

Bij kwalificatie verrijkt EMS Telemarketing de database met alle denkbare gegevens die voor uw bedrijf van belang kunnen zijn, zoals investeringsplannen, beslissingstermijnen, huidige toeleveranciers en dergelijke. Een speciale vorm van kwalificeren is lead generation
 

« Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht