Maken van afspraken voor uw organisatie

Wij kunnen ons goed voorstellen dat uw verkopers en buitendienstmedewerkers het te druk hebben om zelf afspraken te maken met prospects. Dit betekent gelukkig nog geen man overboord! De laatste jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in het maken en inplannen van afspraken voor uiteenlopende soorten organisaties in verschillende marktsegmenten.

U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten, zodat uw verkopers zich kunnen toeleggen op datgene waar zij goed in zijn: sales.

Uiteraard kunnen wij in één moeite de agenda beheren en diezelfde dag de afspraakbevestigingen opstellen en versturen. Met als extra mogelijkheid het beschikbaar stellen van een telefoonnummer waar uw klanten of prospects naartoe kunnen bellen om een afspraak te veranderen.
Dit wordt dan meteen in de agenda verwerkt. Direct nadat wij de afspraak voor u hebben ingepland, ontvangt u van ons bericht per e-mail of fax.

Dat bevat alle relevante gegevens voor de afspraak, waaronder de NAW-gegevens, een kort verslag van het gesprek, welke agent van uw accountteam de afspraak heeft gemaakt en op welk tijdstip dat is gebeurd.

Kortom, u wordt snel en volledig geïnformeerd.

« Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht