Overflow

U kunt uw bereikbaarheid nog zo op orde hebben, vanuit kostenoogpunt is het niet raadzaam om uw organisatie altijd maximaal bezet te houden. Om uw pieken op te vangen of permanente bereikbaarheid te garanderen reikt EMS Telemarketing meerdere alternatieven aan.

Business-to-business:
Een goede bereikbaarheid is het meeste elementaire aspect van succesvol zakendoen. Het klinkt als een cliché, maar uit onderzoek blijkt nog altijd dat die bij veel organisaties te wensen overlaat.

Naarmate onze economie zich steeds verder internationaliseert en ontwikkelt in de richting van een 24-uurs-economie, wordt de behoefte aan een betere bereikbaarheid, ook buiten kantooruren, steeds groter.
Als u uw organisatie niet uitsluitend voor het opnemen van de telefoon wenst open te houden, biedt EMS Telemarketing u diverse oplossingen voor de bereikbaarheid voor uw klanten.
 

Business-to-consumer:
Als u in de B-to-C-markt opereert, is het telefoonverkeer veelal moeilijk te schatten. Het ene moment is de bezetting meer dan voldoende, dan weer loopt de wachtrij volledig uit de hand.

EMS Telemarketing helpt u om op adequate en relatief goedkope wijze met een minimum aan eigen personeel een optimale bereikbaarheid te bewerkstelligen.

« Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht