Snelle e-mailrapportage aan contactpersonen

Alle verzoeken om meer informatie en dergelijke kunnen wij direct per e-mail rapporteren opdat uw prospect optimaal bediend kan worden. Deze rapportage kunnen wij op verschillende e-mailadressen aanleveren.

Op basis van 'triggers' kunnen we direct e-mailberichten sturen als blijkt dat het antwoord van een prospect aan de gestelde criteria voldoet.

Voorbeeld: na het maken van een afspraak met uw prospect ontvangt u direct na dat gesprek een e-mailbericht met alle relevante informatie van de prospect, de mate van interesse en een gespreksverslag. Zo is uw organisatie geheel op de hoogte wanneer een afspraak is gepland, met wie en wat de potentie van de prospect is.

Andere waardevolle informatie die u direct zou willen weten, is wanneer uw prospect zegt binnen afzienbare tijd een beslissing te willen nemen. Wij zorgen ervoor dat u die informatie dan meteen per e-mail toegestuurd krijgt.

Verschillende opties

Als blijkt dat iemand die EMS Telemarketing voor u benadert, bijvoorbeeld graag zo spoedig mogelijk een afspraak wenst om over uw dienst of product verder te praten, dan kunnen wij twee dingen voor u betekenen:

Wij schakelen de prospect direct telefonisch door naar één van uw verkopers. Tegelijkertijd krijgt de verkoper de prospectinformatie per e-mail binnen, zodat uw verkoper alle informatie bij de hand heeft en uw prospect de indruk heeft dat vanuit uw organisatie wordt gehandeld;

Wij plannen de afspraak meteen in, waarna u met de snelheid van het licht alle prospect- en afspraakgegevens in huis heeft.

Door het screenen van adressen, kwalificeren van prospects, telefonisch opvolgen van uw mailings, telefonisch maken van afspraken en andere telemarketingdiensten zorgt EMS Telemarketing samen met u ervoor dat prospects klanten worden en bestaande klanten aan boord blijven. In een persoonlijk gesprek kunnen onze communicatie-experts u gerichte adviezen geven en uw wensen vertalen in een maatgesneden aanpak waarmee uw organisatie voordeel doet.

« Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht