Online fulfilment

De populariteit van internet groeit snel en daarmee het aantal contacten dat uw organisatie via dit medium bereikt. Dat kan variëren van e-mailberichten tot verzoeken om teruggebeld te worden. De snelheid van het medium vraagt tegelijk een snelle reactie. EMS Telemarketing verzekerd u ervan dat dit ook op professionele wijze gebeurt.

Steeds meer mensen benaderen uw organisatie langs elektronische weg. Het vraagt van uw organisatie steeds meer tijd en werk om daar snel en adequaat op te reageren. U kunt de opvolging van elektronische berichten natuurlijk ook op kosteneffectieve wijze aan EMS Telemarketing uitbesteden.

U kunt ons zelfs geheel automatisch aan het werk zetten door de aanvraag en de gegevens die de bezoeker op de velden van uw website invult, direct naar EMS Telemarketing te laten sturen. Wij zorgen ervoor dat de aanvraag op de afgesproken wijze wordt opgevolgd.

U kunt dit proces aankleden zoals u wilt. Zo kunnen wij alvorens de informatie te versturen, de aanvrager telefonisch benaderen om gerichte informatie in te winnen.

Wij kunnen daarbij informeren naar zaken als de omvang, het type of de structuur van het bedrijf, het aantal medewerkers, aanstaande beslissingsmomenten en dergelijke.

Vervolgens bedanken wij de informatieaanvrager voor de aanvraag en verzekeren wij hem of haar dat de gevraagde informatie binnen twee dagen in huis is. Daarna kan de versturing van de informatie plaatsvinden, waarvan wij uiteraard ook graag de follow-up voor u willen verzorgen.

Hoe u het traject ook inricht, wij houden u via onze dagelijkse rapportage altijd volledig op de hoogte van de activiteiten die wij voor u verrichten. Bovendien kunt u van ons e-mailberichten krijgen met alle gegevens van personen en/of organisaties waarnaar wij informatie sturen. Zo blijft uw organisatie maximaal geïnformeerd en kunt u optimaal anticiperen op de volgende stappen en wensen van informatieaanvragers.

« Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht