Diensten

Waar staan wij voor?

Onze telemarketeers zijn voor onze organisatie het belangrijkst. Continu wordt aandacht besteed aan de mens achter de stem. Hun stem is het instrument om gehoor te krijgen voor uw boodschap.

Om kwaliteit en resultaat te bieden, wordt ons telemarketingteam permanent getraind en begeleid. Deze getrainde- en gemotiveerde telemarketeers die door de dagelijkse variatie van opdrachten scherp blijven, zetten wij graag voor uw opdracht in.

Recente marktontwikkelingen en technologie hebben telemarketing tot een strategisch hulpmiddel gemaakt in de race tevreden klanten te genereren en te houden. Telemarketing geeft u de mogelijkheid die kansen in de markt te identificeren waarvoor u het comparatieve voordeel reeds in huis heeft.

EMS Telemarketing beschikt over een infrastructuur om telemarketing services uit te voeren en kan optreden als uw externe ondersteuning bij de afhandeling van inkomend en uitgaand telefoonverkeer alsmede de resulterende fulfilment

 • Uitbesteding

  Telemarketing is voor veel verschillende zaken in te zetten. Het is de meest directe manier om nieuwe leads te genereren, klanten te informeren en oude klanten weer terug te winnen.

  Over het algemeen wordt telemarketing gebruikt voor koude acquisitie en als onderdeel van een marketing campagne.

  Voor velen  is koude acquisitie niet het meest leuke onderdeel van het verkoopproces. De meeste accountmanagers verdienen het geld voor uw bedrijf tijdens 1 op 1 gesprekken. Echter zullen deze gesprekken gemaakt en gepland moeten worden.  Dit traject is uit te besteden aan EMS Telemarketing.

  Lees meer »
 • Telemarketing

  Telemarketing is het  actief benaderen van klanten en prospects voor het aanprijzen van goederen en diensten door direct contact te maken via een telefonisch gesprek.

  EMS Telemarketing heeft specialisten in dienst die weten hoe ze het beste de koude lead kunnen benaderen en door de juiste input kunnen wijzen op uw product en dienst en zorg dragen voor een afspraak die voldoet aan de criteria die u stelt aan een afspraak.

  Lees meer »
 • Fulfilment

  EMS Telemarketing verzorgt  voor u de volledige afhandeling van het telemarketing proces van begin tot bevestigen van de afspraak

  Lees meer »

Actueel nieuws

Er zijn geen nieuwsberichten om te tonen.

Onze collega's